Stil si inspiratie in coafura – Monica Nemesu

Stil si inspiratie in coafura - Monica Nemesu

Monica Nemesu, autoarea acestei carti, este o stilista extrem de talentata, care pune pasiune in tot ceea ce face. Desi foarte tanara, s-a perfectionat in arta aranjarii parului si a devenit in scurt timp una dintre cele mai solicitate si apreciate in domeniul coafurii.

Proiectul editorial care s-a finalizat prin lucrarea “Stil si inspiratie in coafura” a fost unul extrem de ambitios, dat fiind faptul ca a necesitat atat timp pentru scrierea cartii, cat si o multime de sedinte foto interminabile, in cadrul carora autoarea a lucrat cu doi specialisti de renume: Valentin Calinescu, fotograf si Ana-Maria Gorgonetu, make-up artist.

Aceasta carte incearca o abordare realista a artei aranjarii parului, menita sa va impulsioneze sa va schimbati lookul cat mai des.

Asta nu inseamna ca aici veti gasi ultimele tendinte in moda coafurii, ci doar inspiratie in a va descoperi propria frumusete si a va pune in valoare trasaturile.

Nu exista reguli stricte, totul depinde de imaginatia dumneavoastra. Important este sa aveti o minte deschisa si sa experimentati noi idei.

Importanta aranjarii parului in societatea moderna este cruciala, iar Monica Nemesu va invata, prin intermediul acestei lucrari, tot ceea ce trebuie sa stiti pentru ca parul dumneavoastra sa arate impecabil.