Coreus lanseaza proiectul “Parinti Altfel”

coreus-940x70

Coreus Publishing lanseaza proiectul “Parinti Altfel” ca reactie a situatiei curente cu privire la alimentatia copiilor, a mamicilor, a gravidelor si a stilului de viata adoptat de acestea.

Cazurile de obezitate infantila, mostenirea unui regim bazat pe combinatii nefaste de alimente, precum si lipsa unei educatii culinare a noilor mamici, sunt factori care influenteaza in mod direct noua generatie. Educatia alimentara incepe, de fapt, cu mama chiar de la data conceperii pruncului. A fi mama nu este un lucru simplu, doar cu o educatie adecvata copilul tau poate avea o viata sanatoasa.

Echipa “Parinti Altfel” are in spate 2 tinere mamici: Alexandra si Raluca. Acestea va vor impartasi experientele dobandite atat ca mamici, cat si ca editori pentru cartile Prof. Dr. Gheorghe Mencinicopschi, tinand cont de sfaturile si adevarurile stiintifice dezvaluite de acesta. Amandoua fac parte din echipa domnului profesor, astfel incat pricipiile dezbatute au devenit un stil de viata pentru amandoua.

Asteptam sa ne impartasiti parerile voastre si vom incerca impreuna sa tragem un semnal de alarma cu privire la alimentatia copiilor nostri!

www.parintialtfel.ro

Echipa Coreus

de Echipa Coreus

Coreus Publishing este una dintre cele mai notorii edituri particulare din Romania, care si-a dovedit profesionalismul in industria cartii atat prin valoarea autorilor sai, cat si prin curajul de a publica volume revolutionare.
De acelasi autor:

Comentarii (0)

Lasa un comentariu