Cartea Parinti Altfel – din 30 septembrie

Parinti AltfelLuni, 30 septembrie, Coreus Publishing lanseaza cartea PARINTI ALTFEL ca reactie a situatiei curente cu privire la alimentatia copiilor, a mamicilor, a gravidelor si a stilului de viata adoptat de acestea.

PARINTI ALTFEL reprezinta esenta viziunii holistice a prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi asupra alimentului si alimentatiei si, la fel ca toate celelalte carti ale sale, spune adevarul! Noi, editorii, care am studiat luni de zile toate celelalte lucrari de pe piata de carte, am inteles ca modul in care autorul vede lucrurile reprezinta diferenta dintre volumul de faţa si restul lucrarilor create pe tema: sfaturi pentru cei care vor sa aiba copii sanatosi, puternici si pregatiti pentru viata.

Dragi cititori, parinti in devenire sau deja parinti, dragi bunici, matusi, unchi si prieteni de familie, va anuntam cu bucurie ca, in sfarsit, puteti rasufla usurati: lasati ingrijorarile deoparte si nu va mai faceti probleme, deoarece aveti la indemana solutia la toate framantarile de pana acum.

Descarca mostra cartii


Pentru a comanda cartea folositi butonul de comanda


Parinti Altfel Comanda cartea

PARINTI ALTFEL – noua carte a prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi va fi lansata luni, 30 septembrie 2013
Echipa Coreus

de Echipa Coreus

Coreus Publishing este una dintre cele mai notorii edituri particulare din Romania, care si-a dovedit profesionalismul in industria cartii atat prin valoarea autorilor sai, cat si prin curajul de a publica volume revolutionare.
De acelasi autor:

Comentarii (0)

Lasa un comentariu