3S apare intr-o noua forma impreuna cu revista Unica

Carmen Bruma

Produsul „3S – Sănătoasă, Suplă, Satulă” semnat de Carmen Brumă a inregistrat vânzări record pentru Romania: aproximativ 100.000 de exemplare vandute în doar 3 luni de la lansare! La cererea cititorilor lansam pe piata un nou tiraj cu retete bonus!

Promotia facuta impreuna cu revista Unica cuprinde programul 3S (carte + DVD) in care au fost incluse 14 retete bonus „Retete de vara – Salate”

Dietele drastice, orele interminabile la sala de sport si numararea caloriilor din fiecare aliment consumat va descurajeaza in incercarea de a obtine silueta mult dorita?

Pachetul “3S – SANATOASA, SUPLA, SATULA“ va ofera o alternativa sanatoasa, rapida si necostisitoare, astfel incat, in doar 6 saptamani, sa sesizati o scadere a centimetrilor de pe talie si coapse.

Este vorba despre o carte ce contine un meniu gandit pentru 42 de zile plus un DVD cu un program de 5 antrenamente care trebuie executate intr-o saptamana.

“Am inteles, dupa prima mea carte, «Slim, cum am slabit 30 de kg si nu le-am mai pus inapoi», ca refrenul «mancati legume si fructe si beti 2 litri de apa» e deja plictisitor si inutil, daca nu este insotit si de un exemplu clar. De aceea am decis sa revin cu un program concret si complet pentru 42 de zile care sa va ajute sa va formati niste deprinderi sanatoase, sa slabiti, sa va tonifiati trupul si sa va demonstreze ca ORICINE POATE”, a explicat Carmen Bruma, autoarea cartii “3S – SANATOASA, SUPLA, SATULA”.

Echipa Coreus

de Echipa Coreus

Coreus Publishing este una dintre cele mai notorii edituri particulare din Romania, care si-a dovedit profesionalismul in industria cartii atat prin valoarea autorilor sai, cat si prin curajul de a publica volume revolutionare.
De acelasi autor:

Comentarii (0)

Lasa un comentariu