Cartea lui Carmen Bruma 3S a inregistrat vanzari record in doar 3 luni!

Carmen-Bruma-copertaProdusul „3S – Sănătoasă, Suplă, Satulă” semnat de Carmen Brumă a inregistrat vânzări record pentru Romania: peste 80.000 de exemplare vandute în doar 3 luni de la lansare!

Promotia facută împreună cu revista Unica a inregistrat, de asemenea vanzari excelente. Tirajul tiparit impreuna cu programul 3S (carte + DVD) a fost epuizat in doar cateva zile de la aparitia revistei pe piata.

Prin urmare noi, echipa Coreus Publishing, va suntem recunoscatori pentru increderea acordată și va promitem ca vom menține standardele cu care v-am obișnuit, oferindu-va în continuare produse de inalta calitate.

Cartea poate fi comandată în continuare online, cu un discount de 10%, de pe site-ul www.librarie.net . De asemenea, poate fi gasita în librariile si hypermarketurile selectate.

Vă mulțumim tuturor!

Echipa Coreus

Echipa Coreus

de Echipa Coreus

Coreus Publishing este una dintre cele mai notorii edituri particulare din Romania, care si-a dovedit profesionalismul in industria cartii atat prin valoarea autorilor sai, cat si prin curajul de a publica volume revolutionare.
De acelasi autor:

Comentarii (0)

Lasa un comentariu